Blogging

A blogról kezdetben azt tartották, nem több egy internetre feltöltött naplónál, amelyben túlzottan extrovertált emberek osztják meg legszemélyesebb gondolataikat a nagyvilággal. Mára a blog önálló műfajjá vált, amelyben a bloggerek nemcsak az érzéseiket, gondolataikat osztják meg, hanem tapasztalataikat, jó tanácsaikat is. Megjelentek a tematikus blogok, köztük a politikával, közélettel, filmekkel, sorozatokkal és fogyasztói panaszokkal foglalkozók is. A blogokban sok esetben nem csupán egyszerű szöveges leírásokat olvashatunk, hanem képeket, zenéket, videókat is találunk, az olvasók pedig hozzászólásaikkal általában azonnal reagálhatnak az írásra, kifejezve tetszésüket vagy épp nemtetszésüket, esetleg gazdagíthatják a blogger által megadott adatok körét, ezzel is színesítve egy-egy beszámolót.Saját blogot indítani nem ördöngösség. Nem szükséges hozzá sem programozási tudás, sem komolyabb internetes tapasztalat, aki megbirkózik egy szövegszerkesztő programmal, annak egy blogmotor sem jelent majd problémát. 

Pocaklakó

Még meg sem született a fiam, amikor már írtam az életét. Akkor még az anyukája pocakjában lakott, élt. Ma egy napról napra alakuló ember, egy formálódó jellem, aki nekem a mindet jelenti.

Idézetek

Számomra az idézetek egyszerre tanítanak, ébresztenek gondolatokat, adnak bölcs tanácsokat, néha akár meg is nevettenek. Segítségükkel ráismerhetünk önnön gyarlóságunkra.

Gondolatok

Könyvek

Filmek

India