Nem ér célhoz, aki el sem indul

Többségünk inkább az azonnali kielégülést hozó rövid távú célkitűzéseket részesíti előnyben a hosszú távúakkal szemben. Rendszeresen úgy viselkedünk, mintha a jövőben valamikor több időnk, több pénzünk lenne, és kevésbé lennénk fáradtak vagy feszültek. A később ködös távolsága ideálisnak tűnik ahhoz, hogy az élet kellemetlen feladatait elvégezzük, még akkor is, ha a halogatás azt jelenti, végül egy sokkal nagyobb dzsungellel kell majd megküzdenünk a kertben, az adóhivatal büntetésével, a kényelmes nyugdíjasévek hiányával, esetleg egy sikertelen orvosi kezeléssel. Nem is kell annyira előrelátnunk ahhoz, hogy felismerjük, milyen ritkán áldozunk fel rövid távon bármit is a hosszú távú céljaink érdekében.

MLM mint üzleti vállalkozás

Az MLM vállalkozás kereskedelmi tevékenységre épül. A termék lehet valamilyen dologi eszköz (táplálékkiegészítő, tisztálkodó-, vagy tisztítószer, műszaki cikkek, konyhai eszközök, egyéb a sor végtelen) vagy szolgáltatás (biztosítás, internet-, kábel tv-, telefon előfizetés, egyéb). Az MLM vállalkozásban ahogy a hagyományos kereskedelemben is a termékek megvásárlásából keletkezik a forgalom. 

Egy MLM vállalkozást a hagyományos vállalkozásokhoz képest jóval kisebb kezdőtőkével (már 20.000-30.000 forinttal, egyes cégek esetén akár 0 forinttal) is el lehet indítani. Az alacsony induló költségek miatt bárki számára elérhető vállalkozási formáról van szó. Nagyobb időráfordítást sem igényel, mindössze heti 10-15 órát kell kezdetben a vállalkozásra fordítani, így a meglévő munkahely mellett is végezhető ezzel kiegészítő jövedelemhez juttatva bárkit, aki ezzel foglalkozik. 

Egészség

A Forever Living Products (FLP) - mert hogy erről van szó - termékei valóban egyedülállóak. Órákat lehet beszélni a termékek nagyszerűségéről, tisztán objektív megközelítésben is. 

Anyagi biztonság

Ha valóban stabil, kiszámítható, akár örökökül is hagyható, jogdíjas jövedelmet szeretnél, akkor gondolkodj másként, gondolkodj egy MLM vállalkozásban. Ez megadja neked az anyagi biztonságot. 

Kapcsolatok

Egy MLM válalkozásban - a működési törvényszerűségéből következően - automatikusan embereket ismersz meg. Az embernek genetikailg szüksége van kapcsolatokra.

Elismerés

Mondják, sokszor egy elismerő szó, egy gratuláció, egy kedves mosoly felér, vagy akár többet ér, mint egy pénz jutalom. Ebben az üzletben folyamatosan és érdemeid szerint ismerik el a munkát.

Ha szeretnél többet megtudni, írj!